Total Visits: 870

Perdele

Perdele

Sine Perdele Curbate

Consideram ca este calitatea nepretuita pe care trebuie s-o ofere spatiul in care petreci timpul. Intimitate ca necesitate, sau intimitate ca sentiment de caldura ? – doua perceptii diferite pentru locatii diferite. Aparent, o casa in mijlocul naturii, asemenea acesteia,nu are nevoie de intimitate, din contra, are nevoie de ferestre goale pentru a aduce natura cu tine inauntru. Si totusi, ferestrele goale transmit spatiului acea senzatie de rece, oricat de cald este inauntru.

In cazul restaurantului si al terasei, cel mai adesea, se ridica si problema usurintei de manevrare a draperiilor, care vor fi trase de pe geam si inapoi mult mai des decat in cazul celor folosite in incaperi destinate locuitului. Si prin acest motiv, va felicitam din nou, pentru ca ati facut alegerea optima, apeland la noi. In urma cu 15 ani, am obtinut brevetul de inventie pentru sinele de aluminiu cu snur si, de atunci, le tot perfectionam. In prezent, putem sa va punem la dispozitie sine simple, cu snur sau subtiri, decorole sau panouri textile.

Storuri Pe Galerii Rotunde :Si, nu cel mai lipsit de importanta argument, perdelele si draperiile tin de clasicism, de perioada regilor si reginelor, deci va vor face sa va simtiti minunat in locuinta dvs. si, in plus, nu se vor demoda niciodata. Asadar, va invitam la o sedinta de shopping!

Materiale Textile

Calitati precum transportul acestora, disponibilitatea pe un termen indelungat al mostrelor pe care le oferim - ganditi-va ca pisica a stricat o draperie, daca acel material nu se mai fabrica, sunteti nevoit sa scrimbati intreaga fereastra, termenul de livrare si consecventa culorilor este de asemenea un criteriu foarte important.

Totodata, pentru o penetrare mai usoara, lanseaza un serviciu numit “Decorin – servicii la cheie”. La acel moment acest concept nu exista pentru publicul din Romania, fapt ce a adus o apreciere constanta din partea publicului larg, si la posibilitatea de a dezvolta pas cu pas fiecare produs care ar fi putut duce la un confort si o fiabilitate sporita in domeniul decoratiunilor pentru ferestre.

Panouri Textile : Materiale cu lamele – Sunt acele confectii ale perdelelor si draperiilor in care, in loc de rejansa, pe spate se cos niste lamele speciale de plastic, reglabile pe inaltime, productie Decorin, impreuna cu o intaritura din material textil, similara cu cea de la capse. Pe aceste lamele se pot modela diverse tipuri de modele de fronsare, care datorita lamelei rigide, vor pastra intotdeauna acelasi desen conceput initial. Singurul producator al acestui system in Romania este Decorin.

Productie Sine Aluminiu Pe atunci nu exista macar notiunea de stres! Imbracati-va ferestrele in cel mai adecvat mod cu putinta, pentru a-i crea nu numai aspectul inegalabil prin folosirea nici unei alte variante, dar si pentru a lasa lumina sa patrunda, atunci cand este cazul, sau, din contra, sa pastrati semi-obscurul, in cazul in care doriti sa va odihniti. Miza noastra a fost atingerea perfectiunii si avem certitudinea ca am reusit acest lucru. De aceea, vrem sa va impartasim si dvs., care considerati ca perfectiunea nu exista, din bucuria si din munca noastra. Vrem sa va oferim si dvs. bucurie, prin folosirea celor mai calitative si mai incantatoare materiale textile!

Perdele Calitati precum transportul acestora, disponibilitatea pe un termen indelungat al mostrelor pe care le oferim - ganditi-va ca pisica a stricat o draperie, daca acel material nu se mai fabrica, sunteti nevoit sa scrimbati intreaga fereastra, termenul de livrare si consecventa culorilor este de asemenea un criteriu foarte important.

More results:
Panouri Draperii Storuri Pe Galerii Rotunde